kaotajad annavad endast parima, võitjad teevad asja ära

oma teisest blogist leidsin postituse.. üsna huvitava sisuga aga mõtlesin seda siia jagada kuna see peab alati paika tegelikult enamuste meeste puhul(sorri)!

- ega teame juba maast madalast, et valel on lühikesed jalad ja valedel meestel vist üldse puuduvad jalad, sest nad loovad enda valedega oma ümber teise maailma, kus nad on peadpidi pilvedes ja jalad maha ei ulatu. aga kuna naistel on seda ajunatukest rohkem kui meestel, siis taipavad naised üsna kiiresti, et kõik ilus ja hea on lihtsalt puhas vale. aga naised oskavad vähe paremini valetada, ei kuku nii kiirelt oma valedega sisse. mehed aga jäävad kohe vahele ja siis on jama kaelas. ostad hobuse, saad hoole, võtad naise, saad mure. ega see pole ilmaasjata öeldud. ega inimene on loll oma elus 3 korda. lapsepõlves, paari minnes ja vanaduspõlves. räägi sa naisele midagi või pane plakat välja, teeb ühe ja sama välja, kuna naised ikka jutustavad omavahel kõigest ja nii jäävadki mehed ilusti vahele. tulevad siis mehed, ajavad sulle ilusat juttu ja lubavad tähed taevast maa peale tulla, kasti sisse ära pakkida ja lindi ka ümber siduda ja sulle kinkida. siis ükshetk kui naised saunalaval räägivad, puruneb kõik see ilus ja mugav illusioon su ees ja avaneb hoopis lõputu jamade rida. usaldad üht, usaldad teist, samahea kui hakkad uudisteankruks ja jutustad terve tund aega Reporteris oma muredest kogu eesti rahvale. sittagi kasu teiste usaldamisest pole, ainult jamad ja valed. aga kui tabad mehe valetamast, siis mis on tema vabanduseks? kuidas seletab ta oma valesid? loomulikult uuesti valetades, valetab valede kohta. tõde teab ainult tema ise ja sina sellest tõenäoliselt võidki unistama jääda. salajutt läheb haisema ja sellepärast lähevadki paljud lahku petmise pärast. aga siiski saatuse eest ei saa pageda. mis loodud, see tuleb. elamast ei pääse..hea kõik mis on. aga kuidas vaev nõnda valu.
igal mehel oma jutt, oma laul.. igal lollil oma jutt, oma lõbu.. agal on saba taga. -

uuh, täna on binkksss ja ma arvan et ma pean võitma. vähemalt võiksin võita küll. kuluks rahanatukest taskusse ära küll. mis ma võiduraha eest teeksin? aa läheksin kuskile arsti juurde, kes ütleks et ma olen normaalne või ebanormaalne. sest et unes näha plastmassist suurt jõuluvana taevas hõljumas?? tundub, et midagi siin ajude kohal loksub väga kõvasti. kell 8 hommikul olin endiselt üleval, öö otsa mängisin google+ mänge. tööpäevadel sellist luksust endale lubada ei saa, seega vabadest päevadest tuleb viimast võtta. (loe: istun arvutis 24h ja ise ka ei tea mida ma seal teen)


PS marge, natuke meenutust sulle vanadest ennem-väike-tint city-aegadest

Share:

0 õudust